In English

Bedrifter

VenteværelseMuskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær med ca. 40% i følge siste rapport fra Muskel- og Skjelett-tiåret (MST). Dette utgjør en enorm kostnad for arbeidsgiver og samfunnet i form av fravær.

Tall fra SINTEF viser at en arbeidstaker med én ukes sykefravær koster en bedrift i snitt kr. 13.000,-. Det betyr kr. 2.600,- per dag. [kilde]

Kiropraktorene hos oss er spesialister på muskel- og skjelettsystemet og hjelper til med å diagnostisere, behandle og forebygge slike plager. Ved akutte plager sørger vi for å få arbeidstakeren så raskt som mulig tilbake i full funksjon – noe som både arbeidstaker og arbeidsgiver selvfølgelig er tjent med. Ved mer langvarige plager kan vi fungere som faglig sparringpartner, hvor vi sammen med den ansatte og bedriften prøver å finne gode løsninger for alle parter.

Kiropraktorer har mulighet for å henvise videre til spesialisthelsetjenesten ved behov (f.eks. ortopedkirurg, nevrolog, revmatolog), kan henvise til bildediagnostikk (MR og røntgen) når dette trengs og sykemelde når dette blir nødvendig.

Lysaker Kiropraktorklinikk har i flere år hatt avtale med bedrifter i området, hvor vi har sørget for at de ansatte har enkel tilgang til rask og effektiv hjelp ved vondter og plager. Vi finns alltid tilgjengelige på telefon i åpningstiden vår, for spørsmål og timebestilling. Timer kan også bestilles på nett, enten av den ansatte selv eller av annen i bedriften. Les mer om hva vi kan tilby her.