In English

Klinikken etablert 1998

Klinikkens historie

Lysaker Kiropraktorklinikk ble startet av kiropraktor Anette Kristvik i 1998.

De første årene holdt klinikken til i samme lokaler som Lysaker Fysioterapi og Akupunktur as.  I forbindelse med utbygging av bygget vi leide lokaler i flyttet vi midlertidig litt rundt på Lysaker Torg fra nr 12 til 8 og tilbake til nr 12.

I 2004 fikk klinikken behov for større lokaler og flyttet inn i egne lokaler på Lysaker torg 2. Her holdt vi til i 9 år mens vi samtidig utvidet fra 1 til 3 kiropraktorer.  Fysioterapeutene, vi nå hadde opparbeidet et meget godt samarbeide med, flyttet inn 2 etasjer under i samme bygget et par måneder senere.

I 2012 ble Lysaker Kiropraktorklinikk omdannet til Lysaker Kiropraktor Klinikk AS.

Behovet for oppussing meldte seg og vår fantastiske gårdeier la forholdene til rette for at vi kunne pusse opp lokaler og flytte inn uten avbrudd i driften. Vi fikk meget god hjelp til planlegging, design og farger i de nye lokalene fra VR design og er meget takknemlige for all hjelp derfra.

Som et hyggelig innslag på vår nye klinikk fikk vi plass til SpinaliS visningsrom. SpinaliS hadde god erfaring med visningsrommet og har nå skaffet seg egene lokaler på Skøyen.  Fortsatt er det mulig  å komme til klinikken for å prøve utvalgte stoler fra SpinaliS.

5 november 2012 flyttet vi inn i helt nye flotte lokaler på Lysaker torg 2 i første etasje. Her trives vi meget godt og er stolte av å ta imot våre kunder.

Velkommen til oss på Lysaker Kiropraktor Klinikk!