In English

Bedrifter

VenteværelseMuskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær med ca. 40% i følge siste rapport fra Muskel- og Skjelett-tiåret (MST). Dette utgjør en enorm kostnad for arbeidsgiver og samfunnet i form av fravær.

Tall fra SINTEF viser at en arbeidstaker med én ukes sykefravær koster en bedrift i snitt kr. 13.000,-. Det betyr kr. 2.600,- per dag. 

Kiropraktorene hos oss er spesialister på muskel- og skjelettsystemet og hjelper til med å diagnostisere, behandle og forebygge slike plager. Ved akutte plager sørger vi for å få arbeidstakeren så raskt som mulig tilbake i full funksjon – noe som både arbeidstaker og arbeidsgiver selvfølgelig er tjent med. Ved mer langvarige plager kan vi fungere som faglig sparringpartner, hvor vi sammen med den ansatte og bedriften prøver å finne gode løsninger for alle parter.

Kiropraktorer har mulighet for å henvise videre til spesialisthelsetjenesten ved behov (f.eks. ortopedkirurg, nevrolog, revmatolog), kan henvise til bildediagnostikk (MR og røntgen) når dette trengs og sykemelde når dette blir nødvendig.

Lysaker Kiropraktorklinikk har i flere år hatt avtale med bedrifter i området, hvor vi har sørget for at de ansatte har enkel tilgang til rask og effektiv hjelp ved vondter og plager. Vi finns alltid tilgjengelige på telefon i åpningstiden vår, for spørsmål og timebestilling. Timer kan også bestilles på nett, enten av den ansatte selv eller av annen i bedriften. Les mer om hva vi kan tilby her.

Ønsker deres bedrift en god avtale for deres ansatte ser vi gjerne på ønsker og behov og kommer med et tilbud.

Skriv til oss på anette@lysaker-kiro.no